Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ

Θεσσαλονίκη 03/11/2010


Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΠΝΟΗ στα πλαίσια των τακτικών διαδικασιών που έχει και με αφορμή την «πορεία διαλόγου» που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία, μέσα σ’ αυτό το δύσκολο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε και μας επηρεάζει όλους οργανώνει ΗΜΕΡΙΔΑ στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 17 30 στην αίθουσα «Πεντζίκη» του Δήμου_Ελευθερίου Κορδελιού στην οδό Παπάγου 40 με θέμα: «Θεσμικές αλλαγές για την ανάπτυξη του κλάδου στο νέο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον και φορείς υλοποίησης του».

Στόχος της ημερίδας είναι μέσα από τον ανοιχτό διάλογο να επαναπροσδιορίσουμε με φόντο τα νέα δεδομένα, την αναπτυξιακή πορεία του κλάδου και να οριστικοποιήσουμε ως συνδυασμός την θέση μας με προτάσεις για την στρατηγική ανάπτυξης του.

Οι προτάσεις αυτές θα δημοσιοποιηθούν στην «πορεία διαλόγου της ΠΟΕΙΑΤΑ»

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τα στελέχη και τους φίλους της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ καθώς και κάθε συνάδελφο που θέλει να ακούσει και να συνεισφέρει με την κριτική του και τις προτάσεις του να δώσει το παρόν.

Επειδή η απόσταση και ο χρόνος είναι ένα πρόβλημα μπορεί όποιος το επιθυμεί να στείλει με FAX ή e mail στο Σωματείο Θεσσαλονίκης «Ο ΕΡΜΗΣ» το οποίο μας διαθέτει την υποδομή του ή στο e mail της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ μέχρι 08/11/2010 τις θέσεις του.

Για κάθε πληροφορία απευθυνθείτε στην οργανωτική επιτροπή:

Α) Χριστόφορος Βιέννας Σαλαμίνα. Υπεύθυνος Οργανωτικού Ν. ΠΝΟΗΣ 6977076685

Β) Αντωνιάδης Στέφανος Σέρρες. Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας  6944360040

Γ) Γιαννακάκης Κων/νος Θεσσαλονίκη. Πρόεδρος ΕΡΜΗ  6937310100


Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού

Πάρις Κισσάς