Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

26/03/2018
 
Προς: Προεδρείο της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α, μέλη του ΔΣ.

ΘΕΜΑ: << Σχόλια επί του Δελτίου Τύπου της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α στις 22/03/2018>>.

Αξιότιμε Πρόεδρε, αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Εκλεχτήκαμε πριν από λίγους μήνες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, όπου μας εμπιστεύτηκαν τα στελέχη των Σωματείων Ταξί ανά την Ελλάδα ώστε να τους εκπροσωπήσουμε σε όλα τα δύσκολα θέματα του κλάδου μας.
Θυμίζουμε λοιπόν ότι παρότι δεν μας εμπιστευτήκατε στις θέσεις του Προεδρείου και μας απαξιώσατε στη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου, εμείς στο πρώτο έκτακτο και μοναδικό συμβούλιο που έγινε στις 22/12/2017, δείξαμε έμπρακτα την στήριξή μας στο πρόσωπο του Προέδρου και στις ενέργειες που εξουσιοδοτήθηκε να πράξει ως προς το  εξώδικο της εταιρίας Taxibeat. Επίσης δηλώσαμε σύμμαχοι στο Προεδρείο στον αγώνα ενάντια σε όλους τους ανταγωνιστές μας και στην επίτευξη ενός νομοσχεδίου που θα διασφαλίζει τα δίκαια αιτήματα του κλάδου, ενώ καταθέσαμε και τις προτάσεις μας που θα συμπλήρωναν τα κενά του νόμου ειδικά για θέματα πέραν των διαμεσολαβητών.
Η στήριξη μας προς το Προεδρείο και τις αποφάσεις του για το νομοσχέδιο φάνηκε και στις 15/03/2018 όταν με έγγραφο μας και ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας, αναφέραμε τα θετικά άρθρα και κάναμε πάλι τις προτάσεις μας για όσα θα πρέπει να προστεθούν και ζητήσαμε για μια ακόμη μια φορά έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για το σχέδιο νόμου. Αυτή άλλωστε είναι και η θέση μιας διαχρονικά σοβαρής και έντιμης παράταξης που καμία κομματική εξάρτηση δεν έχει και βάζει μπροστά το ταξί και το συνάδελφο ιδιοκτήτη ταξί.
Γι' αυτό το λόγο και επειδή ο Συνδικαλισμός για εμάς δεν πρέπει να έχει πολιτική χροιά, δεν βρίσκουμε το λόγο που πρέπει να απαντάμε σε κομματικές μεθοδεύσεις, σε προσωπικές διαφωνίες μεταξύ του Προέδρου μας και του οποιουδήποτε κόμματος και να στηρίζουμε προσωπικές απόψεις ή διαφωνίες που αφορούν μικροπολιτικά παιχνίδια και όχι τον κλάδο.
Στηρίζουμε όλες τις ενέργειες του Προεδρείου και μόνο αυτές, που φέρνουν πραγματικά θετικά αποτελέσματα στην καθημερινή μάχη για επιβίωση του επαγγελματία ταξιτζή.

Με εκτίμηση, εκ μέρους της παρατάξεως, τα εκλεγμένα μέλη του Δ/Σ της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α,
Μαυρίδης Αθανάσιος, Παρθενίδης Γεώργιος, Γεωργιάδης Βασίλειος, Καψοκαβάδης Νικόλαος.