Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Θεσσαλονίκη 13/03/2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Έχουμε πει δημόσια πολλές φορές ότι ο συνδικαλισμός δεν παράγεται από το διαδίκτυο. Το διαδίκτυο είναι ένα εργαλείο αναπαραγωγής ειδήσεων, παροχής γνώσεων και μέσο καταγραφής απόψεων.
Ο συνδυασμός μας έχει δημιουργήσει την δική του ιστοσελίδα με μοναδικό στόχο να δημοσιοποιεί τις θέσεις του για κάθε θέμα που αφορά τον κλάδο.
Είναι μια επιλογή συνειδητή διότι όπως έχουμε ξαναπεί «Δεν θέλουμε να μας θυμούνται για τις κρυφές μας σκέψεις και για την διγλωσσία μας».
Τα δύο αυτά στοιχεία ουδέποτε τα υιοθετήσαμε ούτε ως παράταξη ούτε ως στελέχη της.
Για το σκέλος αναπαραγωγής ειδήσεων και ενημέρωσης θα θέλαμε και είναι στόχος μας αυτό να καλυφθεί από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας η οποία στήθηκε για αυτό τον σκοπό. Αν δεν επιτυγχάνεται αυτό μέχρι σήμερα σε απόλυτο βαθμό είναι ένα ζήτημα το οποίο όμως δεν θα μας οδηγήσει σε σκέψεις να υποκαταστήσουμε εμείς αυτή την δράση της ΠΟΕΙΑΤΑ.
Σε ότι μας αφορά θα προσπαθήσουμε να παράγουμε έργο και ειδήσεις γιατί δεν μας ταιριάζει ο ρόλος του σχολιαστή. Όλοι όμως μπορούν να γράφουν τα σχόλια τους επί των θέσεων, προτάσεων και πρωτοβουλιών της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ και να μας τα γνωστοποιούν μέσω της ιστοσελίδας μας και του email (taxineapnoi@gmail.com) καθώς και να μας θέτουν ερωτήσεις τις οποίες και θα απαντούμε.
Τομέας ενημέρωσης & προβολής